Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Meer informatie op liften.startpagina.nl

lift 2 verdiepingen van glas afmeting voor een bed offerte

  • Domus

    Geachte mensen van de liftbranchem Ik ben met een plannetje bezig om van een villa een zorgvilla te maken. Daarvoor moet er ook een lift (waar een bed in kan) komen en die naar 2 verdiepingen kan. Souterain, begane grond en 1e verdieping.

    Waar moet ik ongeveer aan denken qua kosten en welke firma/s kan ik het best vragen )prijs kwaliteit verhouding)

    Bedankt alvast voor de reacties.

  • joris

    hai

    ik weet wel wat voor lift er bij past maar wat is je ruimte en komt hij buiten te staan of binnen

    stuur ander even een mailtje naar joriszzp@live.nl

    vriendelijke groet joris

  • verspuij1963

    Niva Liften kan je in deze helpen, stuur een mailtje naar info@nivaliften.nl t.a.v. Mario Leijen. Zie www.nivaliften.nl.

  • Mart

    Of probeer het bij de grotere firma's die met kwalitatief goede producten werken. De prijzen liggen sinds de crisis enorm onder druk, dus door enkele van de grote partijen tegen elkaar uit te spelen kun je veel bereiken. Hou er wel rekening mee dat er ook producten zijn die bijv maar 0,15 m per seconde gaan. Als je dan van het souterrain naar de eerste verdieping wil ben je een eeuwigheid onderweg.

  • Antique Elevator

    Beste Domus,

    Graag verwijs ik u naar www.antique-elevator.com . Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van liften in bestaande villa’s landhuizen en kastelen. Wij adviseren u graag over het soort lift dat u kunt gebruiken i.v.m. plaatsing van de machine kamer, brandveiligheid etc.

  • Rick Geurts

    Dit ligt vaak aan de mogenlijkheid om te bouwen. Het verhaal over de grote firma,s die betere kwaliteit leveren vind ik niet juist. Er is zeker kwaliteitsverschil, maar daarom is het juist goed om eerst goed rond te kijken. Wij zelf werken met verschillende liften van goede kwaliteit, maar ook van de beste kwaliteit De kwaliteit van de lift is echter meestal de keuze van de klanten zelf. De grotere bedrijven stellen hun liften ook samen met merken waar wij ook mee werken. Maar heeft u interesse in een vrijblijvende offerte kunt u op www.gklift.nl onder liftselector of contact met opnemen via de mail of telefoon.